De oplossing

SimPark is actief op het gebied van movers voor zowel de recreatie als de professionele markt.
Wij bieden voor het parkeren en/of verplaatsen van een caravan of trailer de meest eenvoudige oplossing. De SimPark is qua prijs weliswaar niet de voordeligste mover op de markt, maar wel de enige mover die vervaardigd is van het duurzame materiaal RVS. Door het gebruik van RVS (roestvast staal) is het voor de SimPark overbodig om de mover te bedekken met "plastic kappen"
.......wat u ziet is wat u koopt.

 

Kracht en efficiƫntie

De SimPark mover is geschikt voor caravans en trailers tot een maximaal gewicht van 2400 kg. Voor professionele toepassingen heeft SimPark de XHD uitvoering tot een maximaal gewicht van 3300 kilo. (markt verkoopwagens) Dit om aan te geven dat de twee zeer krachtige motoren in combinatie met de geavanceerde elektronica hun werk probleemloos kunnen verrichten.
De TROS-KCK movertest laat u zien dat de SimPark mover niet voor niets als BESTE mover is uitgeroepen. (klik hier voor de meest recente movertest van TROS Radar)

Comfortabele bediening

De slow-start /slow-stop aandrijving (starten en stoppen zonder schokken) is hoofdzakelijk ontwikkeld om de krachten die de mover genereert geleidelijk over te brengen op het chassis van uw caravan. Het doorbuigen van uw caravan chassis wordt hiermee tot het minimale beperkt. U kunt uw caravan en/of trailer tot op de millimeter nauwkeurig verplaatsen en maakt het aankoppelen gemakkelijk zonder kans om schade aan de achterbumper te veroorzaken.

Veiligheid

Als extra veiligheid heeft de SimPark Easymatic mover een unieke "wegrijdbeveiliging" die het wegrijden met aangedrukte aandrijfrollen onmogelijk maakt. Zodra men de stekker van de caravan in de trekhaak contactdoos stopt, gaan de aandrijfrollen automatisch van de banden af. De SimPark is mede door deze optie een van de veiligste movers op de markt.

Goede grip

De aandrijfrollen zijn vervaardigd van Dural aluminium van de allerhoogste kwaliteit en hardheid.
Het speciale profiel zorgt ervoor dat het vuil automatisch uit de rollen wordt gedrukt. Zo bent u altijd gegarandeerd van een maximale grip op de banden. Nat gras, kuilen, rul zand, in of uitritten, op ieder terrein voelt de SimPark mover zich thuis.